Laten we samen scoren op Google!

Wil jij beter gevonden worden op Google? Wij helpen je graag verder met een gepersonaliseerde SEO strategie voor jou.

 • Klim naar pagina #1 van Google

 • Krijg meer klanten

 • Krijg meer bezoekers

  Let's go!

  Welke uitdaging heb je voor ons?

  Jouw website

  Laat maar eens zien wat je hebt

  Joehoe!

  Hoe kunnen we jou bereiken?

  Jouw producten of diensten beter zichtbaar

  Waarom is SEO onmisbaar?

  Een SEO strategie is een plan voor langere termijn. Zodat je organisch goed gevonden kan worden op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw, producten of diensten. Elke dag zijn er mensen op zoek naar jouw producten of diensten, alleen weten ze jouw niet te vinden. Je concurrent staat op pagina #1 en dus gaat de klant naar dat bedrijf. Als ze nou eens wisten dat jouw bedrijf of merk ook in de markt was, zouden ze dan voor jouw kiezen? Je kan een super mooie website hebben, maar als er geen bezoekers komen heb je er helaas vrij weinig aan.

  SEO doen we samen!

  Alleen samen boeken we resultaat! Dat is onze benadering voor elke dienst die we aanbieden. Tuurlijk maken wij de teksten en optimaliseren wij de website etc. Alleen is het wel belangrijk dat wij de juiste informatie en/of content op tijd krijgen. Zodat wij op een goed tempo aan de slag kunnen om jouw droom te verwezenlijken. Ook is het belangrijk dat wij een goed inzicht krijgen in het bedrijf en de doelgroep.

  Jullie stellen het doel en samen werken we ernaartoe!

  Doelen bereiken doen we samen. In de beginfase is het van groot belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan zodat we een vliegende start kunnen maken naar jullie doel. Alleen samen kunnen we succes boeken!

  Maak kennis met wie je samenwerkt

  Wij zijn de dromenmakers, het dreamteam, het winnende elftal! Bekijk wie we zijn.

  Een goede SEO strategie

  Het gebruik van SEO landingspagina’s

  Heb jij een zoekwoord waarbij jij op pagina #1 van Google wilt komen? Wij kunnen dat verzorgen door gebruik van SEO landingspagina’s. Met deze methode van SEO optimaliseren we eerst de algehele website, daarna beginnen we aan teksten die volgens de SEO richtlijnen zijn geschreven. Waar het zoekwoord goed in verwerkt is. Met deze strategie zorgen wij ervoor dat jij op pagina #1 van dat zoekwoord komt. Wil je hier graag meer over weten?

  Snelheid als ranking factor

  Google Pagespeed Insights is een tool van Google waarin je de snelheidsprestatie van je website word weergegeven en het geeft je tips om je website nog sneller te krijgen.
  Aan de hand van hoe je website presteert op de tests van Google Pagespeed Insights, geeft de tool je website een score. Een voor mobiel en een voor desktop, hoe hoger de score des te beter je website presteert op Google. Een hoge score van deze tool komt de SEO ten goede. De snelheid van je website is een van de belangrijkste factoren om hoog in Google te verschijnen bij de gewenste zoekwoorden.

  Bekijk wat onze klanten van ons vinden

  TheMeadow
  TheMeadow
  2022-09-19
  Fantastische service en een fantastische, snelle website. We hebben in de eerste week al gelijk een goed deel nieuwe klanten gekregen. Wij raden Dreams zeker aan
  Murad N
  Murad N
  2022-09-17
  Na een goed adviesgesprek hebben ze ons een custom made website gemaakt. Heel gedetailleerde website met mooie animaties en foto’s. Eens de website af is kan je altijd nog aanpassingen doorgeven. Ook doen ze de marketing voor ons wat ons bedrijf een boost heeft gegeven aan sales!
  Quirina Wouters
  Quirina Wouters
  2022-09-08
  Echt een top team! We zagen al direct meer klanten binnenkomen na de nieuwe website. Ook het natraject verloopt soepel, al met al een aanrader!
  Leon De Jonge
  Leon De Jonge
  2022-09-07
  Top service! Snel mijn website ontvangen met een uitstekend resultaat. Dankjulliewel jongens!
  Maninderjit Singh
  Maninderjit Singh
  2022-09-05
  Zeer professioneel en gedreven mensen, zeker een aanrader!
  Keukenvansou
  Keukenvansou
  2022-09-05
  Top service! Ik word altijd snel geholpen en alle wensen voor mijn website worden optimaal uitgevoerd. Erg blij mee!
  Fatih Arif
  Fatih Arif
  2022-09-04
  Erg leuk en professioneel team!
  Nikita Van den Brand
  Nikita Van den Brand
  2022-09-04
  Top resultaten geleverd!