fbpx

Laten we samen scoren op Google!

Wil jij beter gevonden worden op Google? Wij helpen je graag verder met een gepersonaliseerde SEO strategie voor jou.

 • Klim naar pagina #1 van Google

 • Krijg meer klanten

 • Krijg meer bezoekers

  Let's go!

  Welke uitdaging heb je voor ons?


  Jouw website

  Laat maar eens zien wat je hebt


  Joehoe!

  Hoe kunnen we jou bereiken?


  Jouw producten of diensten beter zichtbaar

  Waarom is SEO onmisbaar?

  Een SEO strategie is een plan voor langere termijn. Zodat je organisch goed gevonden kan worden op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw, producten of diensten. Elke dag zijn er mensen op zoek naar jouw producten of diensten, alleen weten ze jouw niet te vinden. Je concurrent staat op pagina #1 en dus gaat de klant naar dat bedrijf. Als ze nou eens wisten dat jouw bedrijf of merk ook in de markt was, zouden ze dan voor jouw kiezen? Je kan een super mooie website hebben, maar als er geen bezoekers komen heb je er helaas vrij weinig aan.

  SEO doen we samen!

  Alleen samen boeken we resultaat! Dat is onze benadering voor elke dienst die we aanbieden. Tuurlijk maken wij de teksten en optimaliseren wij de website etc. Alleen is het wel belangrijk dat wij de juiste informatie en/of content op tijd krijgen. Zodat wij op een goed tempo aan de slag kunnen om jouw droom te verwezenlijken. Ook is het belangrijk dat wij een goed inzicht krijgen in het bedrijf en de doelgroep.

  Interesse in één van onze pakketten?

  Weet jij al welk pakket het gaat worden of twijfel jij nog over welk pakket bij jou past? Laat je gegevens achter bij ons op de website, vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met je op.

  Webshop pakket

  Wil jij meer online verkopen met jouw webshop? Het webshop pakket bied alles wat je op het gebied van E-commerce nodig hebt voor succes.

  Een goede SEO strategie

  Het gebruik van SEO landingspagina’s

  Heb jij een zoekwoord waarbij jij op pagina #1 van Google wilt komen? Wij kunnen dat verzorgen door gebruik van SEO landingspagina’s. Met deze methode van SEO optimaliseren we eerst de algehele website, daarna beginnen we aan teksten die volgens de SEO richtlijnen zijn geschreven. Waar het zoekwoord goed in verwerkt is. Met deze strategie zorgen wij ervoor dat jij op pagina #1 van dat zoekwoord komt. Wil je hier graag meer over weten?

  Snelheid als ranking factor

  Google Pagespeed Insights is een tool van Google waarin je de snelheidsprestatie van je website word weergegeven en het geeft je tips om je website nog sneller te krijgen.
  Aan de hand van hoe je website presteert op de tests van Google Pagespeed Insights, geeft de tool je website een score. Een voor mobiel en een voor desktop, hoe hoger de score des te beter je website presteert op Google. Een hoge score van deze tool komt de SEO ten goede. De snelheid van je website is een van de belangrijkste factoren om hoog in Google te verschijnen bij de gewenste zoekwoorden.

  Bekijk wat onze klanten van ons vinden

  EZ Car Care (GOAT wash)
  EZ Car Care (GOAT wash)
  2021-12-29
  Geverifieerd
  Het verkeer naar mijn website was laag en niet optimaal voor de bezoekers. Nadat ik contact nam met deze jongens merkte ik een enorm verschil! Mijn website heeft een hoge ranking voor mijn doelgroep en ik krijg meer reacties en aanvraag naar mijn diensten!
  HOI NN
  HOI NN
  2021-08-11
  Geverifieerd
  Wat een top bedrijf ! Wij hebben meerdere projecten lopen hier. Tevens wordt het goed meegedacht en is de service geweldig! Al met al top!
  R B
  R B
  2021-08-11
  Geverifieerd
  Top en top bedrijf. Super professioneel en wordt altijd direct geholpen. Al en al goed bedrijf.
  NURANI ISLAM
  NURANI ISLAM
  2021-06-10
  Geverifieerd
  Goede kwaliteit, professioneel, zeer vlugge service. TOP‼️
  nemat nabizada
  nemat nabizada
  2021-06-07
  Geverifieerd
  mijn webshop is geheel naar wens, conversie is flink omhooggeschoten en een goede kwaliteit/prijsverhouding
  Dave Maurits
  Dave Maurits
  2021-06-07
  Geverifieerd
  super blij met mijn nieuwe website. alles goed geregeld en website snel! super werk geleverd!