Werkwijze

Ben jij klaar om jouw droom vorm te geven?

Wil jij weten of onze werkwijze bij jou past? Lees hieronder hoe wij aan de slag gaan voor jou!

Kennismaking

Kom gezellig bij ons langs op kantoor voor een bakje koffie/thee/chocomel (warm). Laten we samen kijken naar hoe jouw bedrijf er momenteel voor staat. Zodat wij een gepast advies kunnen geven over de vervolgstappen die nodig zijn om jouw bedrijf verder te laten groeien in jouw markt!

Keuze stress

De mogelijkheden kunnen vaak overweldigend zijn op het gebied van marketing, zowel online als fysiek. Nadat wij diverse opties hebben gegeven kan jij een keuze maken welk pad het best bij jouw past. Wij vinden het van uiterst belang om jouw mee te nemen in ons werkproces zodat we samen tot een geweldig eindresultaat kunnen komen dat werkt!

Ben jij benieuwd naar het concept?

Nadat je een pad hebt gekozen gaan wij direct aan de slag. Na een aantal dagen ontvang je van ons de conceptversie. #spannend. In deze stap ga jij ons vertellen hoe geweldig je de conceptversie vindt. Vervolgens ga je ons vertellen/laten zien wat je graag anders zou hebben zodat wij die aanpassingen mee kunnen nemen in het eind product. Vind je de conceptversie helemaal niets? Geen probleem dan gaan wij hard aan de slag met een nieuw concept gebaseerd op jouw wensen!

Jouw identiteit vestigen

Na goedkeuring op de conceptversie gaan wij alle content die we hebben op een nette manier verwerken. In deze stap injecteren we jouw DNA het project in met als effect dat het ècht jouw website wordt! Vaak is het zo dat je in deze stap verliefd wordt op je website en heel erg benieuwd bent naar het eindresultaat!

Heb je moeite met het maken/verzamelen van content voor jou website? Maak je geen zorgen ook daar kunnen wij je bij helpen. Of het nou tekst schrijven is of het maken/bewerken van beeldmateriaal, wij hebben de specialisten!

Nu de resultaten binnenhalen!

Na het afronden van de website lopen we samen met jouw alles nog een keer na. Hierdoor weten 100% zeker dat alles klopt. Nu zijn we klaar om de resultaten binnen te harken, zodat jouw bedrijf verder kan groeien!