Een webdesign van Dreams e-commerce in Oudenbosch

Wilt u een online webshop starten of een boost voor uw bedrijf op online gebied? Dan ben je bij Dreams E-commerce bij het perfecte adres! Wij helpen u om een webshop te beginnen of een website aan te kunnen maken die de aandacht van onlinebezoekers zeker aantrekken. Met tiental jaren aan kennis en ervaring zullen wij het beste resultaat eruit halen!

  • De snelste webhosting in Nederland

  • Gratis SSL certificaat T.W.V. 79,99

  • Hulpdienst via telefoon & mail

  • Maandelijks beveiligings updates

  • Design op maat

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Plan een lunch sessie met ons in

Kom gezellig bij ons langs zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelen & ambities. Geheel gratis & vrijblijvend uiteraard!

Wil je graag met ons bellen?

Heb je een korte vraag of een spoed geval? Je kan ons maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 bereiken op 085 – 06 04 522.


Van plan om een mailtje te sturen?

Heb je een uitgebreide vraag? Stuur ons een mail op info@dreamse-commerce.nl met je vraag. En wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Of kom je liever bij ons langs?

Wil je liever met een van onze accountmanagers of ontwikkelaars zitten. Kom bij ons langs op Rechtzaad 15, 4703RC Roosendaal. We heten je van harte welkom!

Plan één lunchsessie in met ons

Kom gezellig langs voor een lunchsessie. Met een broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb jij honger naar resultaat? Dan spreken we “gewoon” af.

Kies het pakket dat bij jou past!

Heb je al een kijkje genomen door onze pakketten? Plan een lunchsessie in zodat we samen kunnen kijken naar jouw doelen & ambities.

Niet alleen in Oudenbosch bekend

Met een website kunt u veel meer publiciteit opwekken omdat u niet alleen fysiek aanwezig bent maar ook online. U bent ook nog eens niet alleen in Oudenbosch bekend maar ook bij de andere steden Zoals Roosendaal en Etten-leur die niet al te ver zijn van Oudenbosch. Door een website is uw bereik op velen mater groter en zult u meer klanten krijgen.

De voordelen van een website op maat

  • Op de eerste pagina in Zoetermeer

  • Gratis SSL certificaat T.W.V. 79,99

  • Meer bekendheid in Zoetermeer

  • Meegroeien in Zoetermeer

  • Modern design

Heb jij al genoeg verkopen online?

Heb jij jouw doel al bereikt? Of snak jij nog naar meer verkopen en groei? Een webshop heeft aspecten waar je klanten op kan verliezen of winnen. De meest voorkomend problemen zijn vaak vertrouwen, gebruiksgemak en vindbaarheid. Met een websiteanalyse kunnen wij gemakkelijk zien bij welke van de aspecten nog winst te behalen valt. Mocht jouw knelpunt vertrouwen zijn, kijken wij naar de concurrentie en hoe zijn het aspect van concurrentie hebben opgepakt. Op basis daarvan kunnen wij een plan maken met wat er moet gebeuren zodat dit knelpunt verholpen kan worden. Vaak ligt het aan reviews, vindbaarheid en design.

Bij het knelpunt gebruiksgemak gaan wij als een klant door jouw webshop heen en bekijken waar wij tegen aan lopen. Nadat we alles in kaart hebben gebracht, kunnen we zien op welke onderdelen van je webshop de klant moeite heeft. Vervolgens kunnen we daarmee uit de voeten en het knelpunt oplossen zodat je klanten gemakkelijk & snel naar de afrekenpagina kunnen.

Voor de vindbaarheid van je webshop kan je diverse strategieën gebruiken, waaronder SEO, SEA en social media advertenties. Door gebruik van SEO krijg je organisch meer zoekverkeer waarbij je niet betaald per click of bereik, dit werkt goed als je op langere termijn goed vindbaar wilt zijn. SEA is goed als je bestaand merken verkoopt en niet een nieuw merk, bij gebruik verkoop van bestaande merken heb je het stukje branding al overgeslagen op die specifieke producten. Dan is het de kunst om bovenaan te komen op het moment dat iemand dat product zoekt. Dat doen wij bij een webshop doorgaan met Google Shopping advertenties. Wil jij weten hoe we samen jouw webshop naar de top kunnen krijgen, plan dan een lunchsessie met ons in waarbij we samen kunnen kijken naar jouw webshop.