Laat de wereld zien wie jij bent met een videostrategie!

Hoe vaak lees jij nog tekst als er een video beschikbaar is die alles uitlegt? Precies om deze reden zijn wij van mening dat een videostrategie je conversie en het klantenvertrouwen zal boosten.

 • Meer klantenvertrouwen

 • Hoger conversiepercentage

 • Laat de wereld zien wat jouw identiteit is

  Let's go!

  Welke uitdaging heb je voor ons?

  Jouw website

  Laat maar eens zien wat je hebt

  Joehoe!

  Hoe kunnen we jou bereiken?

  Een gemakkelijke en snelle uitleg

  Meer conversie door gebruik van video’s

  Door gebruik van een videostrategie kan je de content op jouw website boosten. Zowel de gebruikers ervaring als de SEO, dit komt doordat je kwalitatief goede content plaatst op je pagina’s die de gebruikers geweldig vinden en Google ook. Mensen kijken liever een uitleg video dan dat ze een lange tekst lezen waar alles in staat. Ook is het zo dat het vertrouwen een heel stuk omhoog schiet met een goede videostrategie, waardoor je meer conversie hebt. Kortom een goede videostrategie zorgt voor: een betere gebruikerservaring, meer conversie en een boost aan je SEO.

  Wat is jouw identiteit?

  Laat door middel van videomateriaal je doelgroep zien wat het DNA is van jouw bedrijf of merk. Maak ze nieuwsgierig en laat ze zien wat jullie doen en wat jullie in huis hebben. Laat zien wat de voordelen zijn van jullie producten of diensten en hoe gemakkelijk het eigenlijk is om te starten. Leg ze uit dat jullie doorgaan totdat de klant tevreden is. Kortom laat de klant zien wie jullie zijn op een persoonlijke wijze, door middel van een video! Wil jij nou ook weten wat voor videostrategie we voor jouw kunnen maken klik op de knop hieronder

  Jullie stellen het doel en samen werken we ernaartoe!

  Doelen bereiken doen we samen. In de beginfase is het van groot belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan zodat we een vliegende start kunnen maken naar jullie doel. Alleen samen kunnen we succes boeken!

  Maak kennis met wie je samenwerkt

  Wij zijn de dromenmakers, het dreamteam, het winnende elftal! Bekijk wie we zijn.

  Een goede videostrategie boost je zichtbaarheid

  Video’s die een boost geven aan je SEO

  Een video die kwalitatief goed in orde is en een goed beeld geeft van wat er op de pagina speelt is de beste content die je toe kan voegen op een SEO pagina. Ook zijn video de kers op de taart als je een SEO strategie hanteert. Op onze eigen website zie je ook dat diverse pagina’s een video bevatten boven aan de pagina. Dit heeft onze SEO een flinke boost gegeven, zoek maar eens op nieuwe website laten maken en wij komen op pagina 1. Dit is een van de meest competitieve zoekwoorden in onze branche uiteraard. Onze SEO strategie heeft ervoor gezorgd dat we zo hoog ranken op de relevante zoekwoorden, in onze strategie zijn de video’s een essentieel onderdeel. Zo kan het voor jouw bedrijf of merk ook essentieel zijn om de concurrentie voorbij te schieten.

  Is een videostrategie wat voor jou?

  Vraag jij je nu af of een videostrategie wel iets voor jou is? Het antwoord is heel simpel, ja! In elke branche is een video strategie van toepassing. of je nou B2B of B2C verkoopt en of je nou diensten of producten verkoopt, het maakt niet uit. Alleen zoals eerder gezegd is het de kers op de taart, je moet wel eerst de basis van jou bedrijf goed neerzetten wil je gebruik maken van een videostrategie. Hebben wij je al nieuwsgierig gekregen? Klik op de knop hieronder.

  Bekijk wat onze klanten van ons vinden

  TheMeadow
  TheMeadow
  2022-09-19
  Fantastische service en een fantastische, snelle website. We hebben in de eerste week al gelijk een goed deel nieuwe klanten gekregen. Wij raden Dreams zeker aan
  Murad N
  Murad N
  2022-09-17
  Na een goed adviesgesprek hebben ze ons een custom made website gemaakt. Heel gedetailleerde website met mooie animaties en foto’s. Eens de website af is kan je altijd nog aanpassingen doorgeven. Ook doen ze de marketing voor ons wat ons bedrijf een boost heeft gegeven aan sales!
  Quirina Wouters
  Quirina Wouters
  2022-09-08
  Echt een top team! We zagen al direct meer klanten binnenkomen na de nieuwe website. Ook het natraject verloopt soepel, al met al een aanrader!
  Leon De Jonge
  Leon De Jonge
  2022-09-07
  Top service! Snel mijn website ontvangen met een uitstekend resultaat. Dankjulliewel jongens!
  Maninderjit Singh
  Maninderjit Singh
  2022-09-05
  Zeer professioneel en gedreven mensen, zeker een aanrader!
  Keukenvansou
  Keukenvansou
  2022-09-05
  Top service! Ik word altijd snel geholpen en alle wensen voor mijn website worden optimaal uitgevoerd. Erg blij mee!
  Fatih Arif
  Fatih Arif
  2022-09-04
  Erg leuk en professioneel team!
  Nikita Van den Brand
  Nikita Van den Brand
  2022-09-04
  Top resultaten geleverd!