Uitdaging Zaffraan

Traditioneel eten uit het midden-oosten

In ons Irakese familierestaurant Zaffraan. Gekomen uit Baghdad wilde wij Nederland laten kennismaken met onze passie voor de heerlijke gerechten en cultuur van ons geliefde Irak.

Pakket

Maatwerk

Jaar

2021

Branche

Horeca

Doel

Verdubbeling van klanten

Website op maat

We hebben een design gemaakt dat volledig op de huisstijl van Zaffraan gebaseerd is. We hebben gekozen voor een duidelijke header met gemakkelijke en snelle informatie op de PC. Bij dit project hebben we authentiek in een modern jasje gestopt en dat heeft geleid tot deze fantastische website!

SEO voor meer bezoekers

Door het gebruiken van de juiste technieken in zowel de bouw van de website als alles eromheen. Hebben we wat betreft SEO een fantastisch resultaat geleverd. Organisch krijgt de website al veel traffic, hierdoor komt Zaffraan aan veel nieuwe klanten!

SEO kan ingezet worden voor diverse doeleinden. In dit geval was het meer klanten genereren. Maar het is ook mogelijk om in te zetten voor bijvoorbeeld branding.

Het resultaat

Het resultaat van onze werkzaamheden is een restaurant dat goed vol zit en lekker doordraait. Wil jij dit ook? Plan dan een lunchsessie met ons in.