Uitdaging URHOME

Een passend interieur voor iedere woning.

Iedere reis begint met een ingeving. Het zaadje van URHOME werd gepland in 2017, toen ik, Bilal, zelf op zoek ging naar een inrichting voor mijn woning. In deze zoektocht ontstond het idee voor een eigen meubelzaak. Een meubelzaak waar persoonlijke aandacht en kwaliteit de norm zijn.

Pakket

Webshop

Jaar

2021

Branche

Interieur Design

Doel

Online verkopen

Webshop op maat

Urhome.nl is een pronkstuk geworden voor ons als Dreams e-commerce. We hebben het design van URHOME gebaseerd op de stijl van de winkel ie gevestigd is in Bergen Op Zoom. Eerst hebben we goed gekeken naar diverse aspecten in de winkel om deze vervolgens terug te laten komen in ons design voor urhome.nl

Google shopping

Naast dat de webshop er prachtig uitziet moet de webshop ook resultaat leveren. Dat hebben we voor elkaar gekregen door het gebruik van Google shopping advertenties. Met deze methode komt urhome.nl tussen alle grote concurrenten boven aan de shopping sectie op Google.

SEO voor meer bezoekers

Door het gebruiken van de juiste technieken in zowel de bouw van de website als alles eromheen. Hebben we wat betreft SEO een fantastisch resultaat geleverd. Organisch krijgt de website al veel traffic, hierdoor komt URHOME aan veel nieuwe klanten!

SEO kan ingezet worden voor diverse doeleinden. In dit geval was het meer klanten genereren. Maar het is ook mogelijk om in te zetten voor bijvoorbeeld branding.

Het resultaat

Het resultaat van onze werkzaamheden is een fulfilment bedrijf dat flink aan het groeien is. Wil jij dit ook? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder!