Uitdaging Stipzorg

Wij zijn uw partner in de zorg

Stipzorg is een jong en dynamisch zorgbureau die zich primair richt op vraagstukken binnen de zorgsector. Met uitgebalanceerde wervingstrajecten ondersteunen wij u bij het vinden van de passende zorg die volledig aansluit bij uw vraag en organisatie.

Pakket

Maatwerk

Jaar

2021

Branche

Zorg

Doel

ZZP-aanmeldingen

Website op maat

We hebben een design gemaakt dat volledig op de huisstijl van Stipzorg gebaseerd is. We hebben gekozen voor een duidelijke header met gemakkelijke en snelle informatie op de PC. Bij dit project hebben we zorg in een modern jasje gestopt en dat heeft geleid tot deze fantastische website!

SEO voor meer bezoekers

Door het gebruiken van de juiste technieken in zowel de bouw van de website als alles eromheen. Hebben we wat betreft SEO een fantastisch resultaat geleverd. Organisch krijgt de website al veel traffic, hierdoor komt Stipzorg aan veel nieuwe klanten!

SEO kan ingezet worden voor diverse doeleinden. In dit geval was het meer klanten genereren. Maar het is ook mogelijk om in te zetten voor bijvoorbeeld branding.

Het resultaat

Het resultaat van onze werkzaamheden is een fulfilment bedrijf dat flink aan het groeien is. Wil jij dit ook? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder!