Uitdaging HEFBV

Geniet van de beste cut-off tijd op de markt!

Door de stijgende groei in e-commerce hebben meer online-ondernemers nood aan fulfilment centers. Online verkopers verliezen veel tijd aan het verpakken en verzenden van de bestellingen. Met een fulfilment center nemen we heel het verzendproces uit handen zodat de verkoper meer tijd kan besteden om het bedrijf op te schalen en verder te automatiseren.

Pakket

Maatwerk

Jaar

2022

Branche

Logistiek

Doel

Verdubbeling van klanten

Website op maat

We hebben een design gemaakt dat volledig op de huisstijl van HEF BV gebaseerd is. We hebben gekozen voor een duidelijke header met gemakkelijke en snelle informatie op de PC. Bij dit project hebben we animatie en zakelijke doeleinden samengevoegd tot een geweldig eindresultaat!

Lead generatie

Door het gebruik van onze lead funnel en een goede campagne hebben we een hoop leads iedere week kunne bewerkstelligen voor Hef BV. We hebben eerst goed gekeken naar wie de doelgroep was en vervolgens hebben we de targeting op ons onderzoek gebaseerd waardoor we een lage CPC en een hoge conversie hebben gecreëerd.

SEO voor meer bezoekers

Door het gebruiken van de juiste technieken in zowel de bouw van de website als alles eromheen. Hebben we wat betreft SEO een fantastisch resultaat geleverd. Organisch krijgt de website al veel traffic, hierdoor komt HEF BV aan veel nieuwe klanten! Ook heeft HEF BV een medium service pakket bij ons afgenomen waardeer ze per kwartaal 2 nieuwe zoekwoorden krijgen waarbij ze op pagina #1 zullen ranken.

SEO kan ingezet worden voor diverse doeleinden. In dit geval was het meer klanten genereren. Maar het is ook mogelijk om in te zetten voor bijvoorbeeld branding.

Het resultaat

Het resultaat van onze werkzaamheden is een fulfilment bedrijf dat flink aan het groeien is. Wil jij dit ook? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder!