Wat betekent webdesign voor jou?

Zonder design geen resultaat

Het design is het eerste wat klanten zien als ze je website bezoeken. Iedereen kent het gezegde wel: “You never get a second chance to make a good first impression”.

Diverse aspecten van design

Design zorgt voor resultaat

Wat zijn herkenbare elementen voor jouw bedrijf? Denk hierbij aan herkenbare kleuren en vormen die veel terugkomen. Samen kunnen wij een passend design maken voor jouw bedrijf.

Mobile first

Een mobile first design is tegenwoordig niet te missen. Meeste bezoekers zullen jouw website bezoeken op de telefoon.

Responsive design

Jouw nieuwe website moet er goed uitzien op zowel mobiel als op de desktop. Met een responsive design zit je website goed op elk apparaat.

Gebruiksvriendelijk
-heid

Met een goed design zie je de verkopen omhoog schieten in jouw webshop. Neem gerust een kijkje in ons portfolio.

Customer journey

Welke reis wil je dat de klant aflegt op jouw website? Welke informatie wil je dat de klant meekrijgt? Laten we samen kijken welke reis jouw klant aflegt.

Offerte aanvragen?

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan bij ons. We kijken naar jouw idee en vertellen jou welk pakket daarbij past en of je project mogelijk is om te maken bij ons.

Handig & snel

Waarom mobile first?

Hoe vaak gebruik jij je telefoon om iets even snel op te zoeken? Hoe vaak zie je wat voorbij komen bij de gesponsorde advertenties van Instagram of Facebook? Kortom je gebruikt je telefoon vaker om iets op te zoeken dan je laptop of desktop. Hierom is een mobile first design handig om te hebben op jouw nieuwe website.

Elke bezoeker telt

Wat is een responsive design?

Welke apparaten gebruik jij op een dag? Je laptop? Telefoon of tablet? Hierom is het belangrijk dat je gebruik maakt van een responsive design op jouw nieuwe website, aangezien we zoveel verschillende apparaten gebruiken. Elk apparaat heeft zijn eigen scherm grootte. Dat houdt in dat je website optimaal moet presteren op elke grootte. Op deze manier weet je zeker dat elke bezoeker de optimale ervaring heeft. En dat jij geen klanten mis loopt!

Elke bezoeker telt

Wat is een responsive design?

Welke apparaten gebruik jij op een dag? Je laptop? Telefoon of tablet? Hierom is het belangrijk dat je gebruik maakt van een responsive design op jouw nieuwe website. Aangezien we zoveel verschillende apparaten gebruiken. Elk apparaat heeft zijn eigen scherm grootte. Dat houdt in dat je website optimaal moet presteren op elke grootte. Op deze manier weet je zeker dat elke bezoeker de optimale ervaring heeft. En dat jij geen klanten mis loopt!

De gebruiker centraal

Jouw nieuwe website is bedoeld voor haar gebruikers. Elke nieuwe gebruiker is een potentiële klant. Dat betekent ook dat je het design van jouw nieuwe website geoptimaliseerd moet zijn voor jouw nieuwe gebruikers. Als dit goed toegepast is zullen klanten zich meer op hun gemak voelen op jouw nieuwe website. Waardoor ze eerder contact zullen opnemen, reserveren of een contact formulier zullen invullen.

Het pad tot conversie

Wat is conversie? Conversie is een actie waarvan je wilt dat de bezoeker op jouw nieuwe website die uitvoert. Denk hierbij aan het invullen van een contact formulier, online verkopen of reserveren. Elke pagina op jouw nieuwe website moet geoptimaliseerd zijn voor conversie als je nieuwe leads, klanten of partners wilt krijgen op jouw nieuwe website. Hierbij speelt design een grote rol, wil je hier meer over weten? Plan dan een lunchsessie met ons in.

Onze projecten

Bekijk hier welke uitdagingen
we al zijn aangegaan