Méér clicks met social media!

Wij benaderen onze social media advertenties vanuit data. Dit zorg voor een lagere cost per click en een hoger conversie percentage. Met andere woorden, een goed resultaat met een relatief laag budget!

 • Lage CPC

 • Gericht adverteren op jouw doelgroep

 • Adverteren gebaseerd op data

  Let's go!

  Welke uitdaging heb je voor ons?

  Jouw website

  Laat maar eens zien wat je hebt

  Joehoe!

  Hoe kunnen we jou bereiken?

  Slim adverteren

  Gebruik maken van je volledig budget

  Bij een social media advertentie zijn er een aantal kernwaardes die we hanteren waardoor er geen cent wordt verspild. Dit zijn altijd data blijven verzamelen, doelgroepen maken gebaseerd op de data die we hebben en opschalen indien het mogelijk & winstgevend is. Met deze kernwaardes hebben we ons eigen traject gemaakt dat is opgedeeld in 3 fases. In fase 1 verzamelen we data over jou doelgroep, denk hierbij aan welke interesses, wat voor werk ze doen, waar ze vandaan komen, welke taal ze spreken, wat voor online gedrag ze hebben vertoond in het verleden, etc. Nadat we genoeg data hebben verzameld weten we precies wie naar wie we de advertenties moeten richten en wat voor soort advertentie het best werkt bij deze doelgroep. Met die wetenschap gaan we de advertenties zo inrichten dat de juiste mensen de ideale advertentie zijn. Als in deze fase blijkt dat de advertentie goed presteert gaan we door naar fase 3. In deze fase gaan we vooral opschalen en andere interessante doelgroepen bekijken.

  Hoe verzamelen wij de data?

  Om advertenties te draaien gebaseerd op data zal de data ook ergens verzameld en verwerkt moeten worden. Hiervoor maken wij gebruik van 2 handige tools. De Facebook Pixel/Content API en Google Analytics 4, in deze 2 tools kunnen wij gemakkelijk zien welke data er verzameld is. Deze 2 tools koppelen wij aan de website zodat alles op de juiste manier binnenkomt. Vervolgens kunnen wij de data verwerken en bedenken wat de volgende stappen zijn om meer resultaat binnen te halen.

  Jullie stellen het doel en samen werken we ernaartoe!

  Doelen bereiken doen we samen. In de beginfase is het van groot belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan zodat we een vliegende start kunnen maken naar jullie doel. Alleen samen kunnen we succes boeken!

  Maak kennis met wie je samenwerkt

  Wij zijn de dromenmakers, het dreamteam, het winnende elftal! Bekijk wie we zijn.

  Een goede SEO strategie

  Adverteren op de meest gebruikte kanalen

  Wij adverteren op de meest gebruikte kanalen die er zijn. Dit zijn Facebook (Meta), Instagram, Pinterest en snapchat. Ook is LinkedIn een optie alleen is het wel belangrijk dat je doelgroep daar moet zitten. Doordat we gebruik maken van verschillende kanalen kunnen we al gauw zijn welk kanaal het best past bij jouw doelgroep en kunnen we het budget richting dat kanaal sturen. op deze wijze gaat er geen cent verspilt en haalt jouw bedrijf of merk het meeste resultaat.

  Aparte landingspagina voor social media

  Voor het adverteren op social media maken wij vaak een aparte landingspagina aan voor de advertenties zelf die aangepast is aan de doelgroep. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de conversie zo hoog mogelijk is. Daarnaast kunnen we door gebruik van een landingspagina gemakkelijk zien wat de mensen verder op de site doen vanuit de social media advertenties. Bijvoorbeeld willen ze meer zien over het team of over de diensten. Wil jij dit ook klik op de knop hieronder!

  Bekijk wat onze klanten van ons vinden

  TheMeadow
  TheMeadow
  2022-09-19
  Fantastische service en een fantastische, snelle website. We hebben in de eerste week al gelijk een goed deel nieuwe klanten gekregen. Wij raden Dreams zeker aan
  Murad N
  Murad N
  2022-09-17
  Na een goed adviesgesprek hebben ze ons een custom made website gemaakt. Heel gedetailleerde website met mooie animaties en foto’s. Eens de website af is kan je altijd nog aanpassingen doorgeven. Ook doen ze de marketing voor ons wat ons bedrijf een boost heeft gegeven aan sales!
  Quirina Wouters
  Quirina Wouters
  2022-09-08
  Echt een top team! We zagen al direct meer klanten binnenkomen na de nieuwe website. Ook het natraject verloopt soepel, al met al een aanrader!
  Leon De Jonge
  Leon De Jonge
  2022-09-07
  Top service! Snel mijn website ontvangen met een uitstekend resultaat. Dankjulliewel jongens!
  Maninderjit Singh
  Maninderjit Singh
  2022-09-05
  Zeer professioneel en gedreven mensen, zeker een aanrader!
  Keukenvansou
  Keukenvansou
  2022-09-05
  Top service! Ik word altijd snel geholpen en alle wensen voor mijn website worden optimaal uitgevoerd. Erg blij mee!
  Fatih Arif
  Fatih Arif
  2022-09-04
  Erg leuk en professioneel team!
  Nikita Van den Brand
  Nikita Van den Brand
  2022-09-04
  Top resultaten geleverd!