fbpx

Méér clicks met social media!

Wij benaderen onze social media advertenties vanuit data. Dit zorg voor een lagere cost per click en een hoger conversie percentage. Met andere woorden, een goed resultaat met een relatief laag budget!

 • Lage CPC

 • Gericht adverteren op jouw doelgroep

 • Adverteren gebaseerd op data

  Let's go!

  Welke uitdaging heb je voor ons?


  Jouw website

  Laat maar eens zien wat je hebt


  Joehoe!

  Hoe kunnen we jou bereiken?


  Slim adverteren

  Gebruik maken van je volledig budget

  Bij een social media advertentie zijn er een aantal kernwaardes die we hanteren waardoor er geen cent wordt verspild. Dit zijn altijd data blijven verzamelen, doelgroepen maken gebaseerd op de data die we hebben en opschalen indien het mogelijk & winstgevend is. Met deze kernwaardes hebben we ons eigen traject gemaakt dat is opgedeeld in 3 fases. In fase 1 verzamelen we data over jou doelgroep, denk hierbij aan welke interesses, wat voor werk ze doen, waar ze vandaan komen, welke taal ze spreken, wat voor online gedrag ze hebben vertoond in het verleden, etc. Nadat we genoeg data hebben verzameld weten we precies wie naar wie we de advertenties moeten richten en wat voor soort advertentie het best werkt bij deze doelgroep. Met die wetenschap gaan we de advertenties zo inrichten dat de juiste mensen de ideale advertentie zijn. Als in deze fase blijkt dat de advertentie goed presteert gaan we door naar fase 3. In deze fase gaan we vooral opschalen en andere interessante doelgroepen bekijken.

  Hoe verzamelen wij de data?

  Om advertenties te draaien gebaseerd op data zal de data ook ergens verzameld en verwerkt moeten worden. Hiervoor maken wij gebruik van 2 handige tools. De Facebook Pixel/Content API en Google Analytics 4, in deze 2 tools kunnen wij gemakkelijk zien welke data er verzameld is. Deze 2 tools koppelen wij aan de website zodat alles op de juiste manier binnenkomt. Vervolgens kunnen wij de data verwerken en bedenken wat de volgende stappen zijn om meer resultaat binnen te halen.

  Interesse in één van onze pakketten?

  Weet jij al welk pakket het gaat worden of twijfel jij nog over welk pakket bij jou past? Laat je gegevens achter bij ons op de website, vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met je op.

  Webshop pakket

  Wil jij meer online verkopen met jouw webshop? Het webshop pakket bied alles wat je op het gebied van E-commerce nodig hebt voor succes.

  Een goede SEO strategie

  Adverteren op de meest gebruikte kanalen

  Wij adverteren op de meest gebruikte kanalen die er zijn. Dit zijn Facebook (Meta), Instagram, Pinterest en snapchat. Ook is LinkedIn een optie alleen is het wel belangrijk dat je doelgroep daar moet zitten. Doordat we gebruik maken van verschillende kanalen kunnen we al gauw zijn welk kanaal het best past bij jouw doelgroep en kunnen we het budget richting dat kanaal sturen. op deze wijze gaat er geen cent verspilt en haalt jouw bedrijf of merk het meeste resultaat.

  Aparte landingspagina voor social media

  Voor het adverteren op social media maken wij vaak een aparte landingspagina aan voor de advertenties zelf die aangepast is aan de doelgroep. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de conversie zo hoog mogelijk is. Daarnaast kunnen we door gebruik van een landingspagina gemakkelijk zien wat de mensen verder op de site doen vanuit de social media advertenties. Bijvoorbeeld willen ze meer zien over het team of over de diensten. Wil jij dit ook klik op de knop hieronder!

  Bekijk wat onze klanten van ons vinden

  EZ Car Care (GOAT wash)
  EZ Car Care (GOAT wash)
  2021-12-29
  Geverifieerd
  Het verkeer naar mijn website was laag en niet optimaal voor de bezoekers. Nadat ik contact nam met deze jongens merkte ik een enorm verschil! Mijn website heeft een hoge ranking voor mijn doelgroep en ik krijg meer reacties en aanvraag naar mijn diensten!
  HOI NN
  HOI NN
  2021-08-11
  Geverifieerd
  Wat een top bedrijf ! Wij hebben meerdere projecten lopen hier. Tevens wordt het goed meegedacht en is de service geweldig! Al met al top!
  R B
  R B
  2021-08-11
  Geverifieerd
  Top en top bedrijf. Super professioneel en wordt altijd direct geholpen. Al en al goed bedrijf.
  NURANI ISLAM
  NURANI ISLAM
  2021-06-10
  Geverifieerd
  Goede kwaliteit, professioneel, zeer vlugge service. TOP‼️
  nemat nabizada
  nemat nabizada
  2021-06-07
  Geverifieerd
  mijn webshop is geheel naar wens, conversie is flink omhooggeschoten en een goede kwaliteit/prijsverhouding
  Dave Maurits
  Dave Maurits
  2021-06-07
  Geverifieerd
  super blij met mijn nieuwe website. alles goed geregeld en website snel! super werk geleverd!