SEO & SEA

Klim naar de top van Google

Klim samen met ons naar pagina #1 van Google. Bekijk hier hoe we dat gaan doen en plan een lunchsessie met ons in!

Meer klanten door
SEO

Door goed vindbaar te zijn op relevante zoekwoorden ben jij jouw concurrentie een stapje voor. En scoor jij met gemak meer klanten!

Hoe krijg je meer bereik met SEA?

Door een goede SEA campagne op te zetten zorg je ervoor dat jouw doelgroep je kent. Wil jij hier meer over weten? Klik dan op de knop hieronder.

Hoe gebruiken we SEO landingspagina’s

Door gebruik van SEO landingspagina’s krijgen we jouw nieuwe website op pagina #1 van Google. Met de door jou gekozen zoekwoorden!

Interesse in één van onze pakketten?

Weet jij al welk pakket het gaat worden of twijfel jij nog over welk pakket bij jou past? Laat je gegevens achter bij ons op de website, vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met je op.

Waarom is laadtijd belangrijk?

Een snelle website is belangrijk voor zowel de gebruiker als voor Google. Met een snelle laadtijd, scoor je vaak hoger in Google.

Meer klanten door SEO

Wil jij op pagina #1 komen van Google? Wil jij meer klanten krijgen door SEO? Wij kunnen daarvoor zorgen, door gebruik van de juiste optimalisaties krijgen jouw nieuwe website op pagina #1 van Google op relevante zoekwoorden. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe website bliksem snel laadt waardoor je al een grote voorsprong hebt op je concurrenten. Samen krijgen we jouw nieuwe website op #1 van Google!

SEA gebruiken voor meer bereik

Actief adverteren met jouw nieuwe website? Daar is SEA voor, hiermee adverteer je jouw nieuwe website op Google. Er zijn veel mogelijkheden hierin, dank aan Search Ads, Display Ads en Google Shopping ads. Laten we samen kijken naar welke mogelijkheden bij jouw doel passen. Zodat we samen jouw doelen kunnen behalen!

SEA gebruiken voor meer bereik

Actief adverteren met jouw nieuwe website? Daar is SEA voor, hiermee adverteer je jouw nieuwe website op Google. Er zijn veel mogelijkheden hierin, dank aan Search Ads, Display Ads en Google Shopping ads. Laten we samen kijken naar welke mogelijkheden bij jouw doel passen. Zodat we samen jouw doelen kunnen behalen!

Wat is Google Pagespeed Insights?

Google Pagespeed Insights is een tool van Google waarin je de snelheidsprestatie van je website word weergegeven en het geeft je tips om je website nog sneller te krijgen.

Aan de hand van hoe je website presteert op de tests van Google Pagespeed Insights, geeft de tool je website een score. Een voor mobiel en een voor desktop, hoe hoger de score des te beter je website presteert op Google. Een hoge score van deze tool komt de SEO ten goede. De snelheid van je website is een van de belangrijkste factoren om hoog in Google te verschijnen bij de gewenste zoekwoorden.

Offerte aanvragen?

Wil jij weten of wij dit ook voor jou kunnen doen? En hoeveel het zou kosten voor jou. Vraag dan een offerte aan.

Het gebruik van SEO landingspagina’s

Heb jij een zoekwoord waarbij jij op pagina #1 van Google wilt komen? Wij kunnen dat verzorgen door gebruik van SEO landingspagina’s. Met deze methode van SEO optimaliseren we eerst de algehele website, daarna beginnen we aan teksten die volgens de SEO richtlijnen zijn geschreven. Waar het zoekwoord goed in verwerkt is.

Met deze strategie zorgen wij ervoor dat jij op pagina #1 van dat zoekwoord komt. Wil je hier graag meer over weten? Plan dan een lunchsessie met ons in.

Wil jij met ons naar pagina #1 klimmen?

Kom gezellig langs voor een lunchsessie. Met een broodje in de hand bespreken we jouw doelen. En heb jij honger naar resultaat? Dan spreken we “gewoon” af.

Onze projecten

Bekijk hier welke uitdagingen
we al zijn aangegaan