Online marketing strategie

Een marketing strategie voor jou

Ben jij benieuwd welke groeimogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf of merk? Laten we samen een marketing strategie bedenken door te kijken naar:

 • Diverse groei paden voor jouw bedrijf

 • Content strategie op maat

 • SEO plan voor groei

 • Customer journey rapport

Met jarenlange ervaring en een geweldig dreamteam van specialisten helpen we jouw bedrijf verder groeien met een strategisch plan.

  Let's go!

  Welke uitdaging heb je voor ons?

  Jouw website

  Laat maar eens zien wat je hebt

  Joehoe!

  Hoe kunnen we jou bereiken?

  Online marketing strategie in het kort

  Hoe zit een online marketing strategie in elkaar

  Een online marketing strategie kan je op diverse manieren vormgeven. Wij kiezen er graag voor om er een visueel overzicht van te maken zodat jij in een oogopslag kan zien wat de mogelijkheden en de valkuilen zijn voor jouw bedrijf of merk. Eerst bekijken we hoe jouw bedrijf of merk er nu aan toe is. Vervolgens gaan we kijken waar nog mogelijkheden zijn om te groeien, hiervoor bekijken we diverse aspecten van je online aanwezigheid. Denk hierbij aan Social media, Google en natuurlijk je website!

  Door deze aspecten grondig te onderzoeken hebben wij ondervonden dat de behoefte op dit gebied voor elk bedrijf of merk anders is. Daarom beginnen we graag ook vanaf nul om alles in kaart te brengen zonder een voordeel, dit doen we zodat we alles op een goede manier in kaart hebben. Nadat we alles in kaart hebben gebracht bekijken we het vanuit het perspectief van een klant en vanuit het perspectief van jouw bedrijf of merk. Door dit te hanteren zien we welke behoefte de doelgroep heeft en wat de doelgroep exact is. Echter kunnen we ook zien wat van toepassing en mogelijk is voor jouw bedrijf of merk met de huidige stand van zaken.

  Een plan dat past bij jouw doel & budget

  Bij het maken van een online marketing strategie is het belangrijk om na de inventarisatie te kijken naar wat jouw doelen zijn voor het bedrijf of merk. Daarnaast is het budget ook een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het maken van een succesvolle online marketing strategie. Door een strategie te maken gebaseerd op jouw doel & budget komen we gemakkelijk tot de gewenste resultaten. Alleen is het wel zo dat je ook moet kijken naar hoeveel budget je wilt besteden aan de marketing voor jouw bedrijf of merk. Sommige strategieën hebben op langere termijn wat meer budget nodig maar zijn het zeker waard en andere strategieën hebben wat minder budget nodig maar vergen wel veel werk vanuit jouw merk of bedrijf.

  Jullie stellen het doel en samen werken we ernaartoe!

  Doelen bereiken doen we samen. In de beginfase is het van groot belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan zodat we een vliegende start kunnen maken naar jullie doel. Alleen samen kunnen we succes boeken!

  Maak kennis met wie je samenwerkt

  Wij zijn de dromenmakers, het dreamteam, het winnende elftal! Bekijk wie we zijn.

  Waarom Data gedreven online marketing

  Zonder data een online marketing strategie uitvoeren is net rondelopen als een kip zonder kop. Als je niet meet wat wel goed werkt en wat niet kan je lastig je budget goed wegzetten en opschalen. De beginfase van een strategie is altijd om zoveel mogelijk data te verzamelen zodat je gebaseerd op die data je vervolgstappen kan bedenken. Door je online marketing op deze manier te benaderen kan je op lange termijn veel nieuwe leads, klanten of online verkopen binnenhalen. Ben jij benieuwd naar hoe wij dit doen?

  Onze projecten

  Bekijk hier welke uitdagingen
  we al zijn aangegaan