Nieuwe website laten maken die resultaat levert!

Naast een geweldig design maken wij jouw nieuwe website met een strategisch plan. Krijg hierdoor meer bezoekers, hogere conversie en scoor op relevante zoekwoorden!

 • Meer bezoekers uit jouw doelgroep

 • Hogere conversie op jouw nieuwe website

 • Scoor op relevante zoekwoorden

  Let's go!

  Welke uitdaging heb je voor ons?

  Jouw website

  Laat maar eens zien wat je hebt

  Joehoe!

  Hoe kunnen we jou bereiken?

  Een website laten maken met resultaat

  Een fantastische website laten maken

  Door het maken van een website gebaseerd op een strategisch plan, zorgen wij voor een geweldig design dat converteert. De combinatie van ons marketing gericht team en goede webdesigners krijg jij al snel nieuwe klanten. We maken onze websites met het CMS WordPress. Hierdoor is het gemakkelijk te gebruiken en aan te passen door jou of je marketing team.

  Wil jij resultaat?

  De beste website in jouw branche

  Met onze op maat gemaakte SEO-strategie, komt jouw nieuwe website op pagina #1 van Google met de juiste zoekwoorden. Vervolgens zorgen we met een uitstekend design ervoor dat jouw nieuwe website ook nieuwe klanten binnen haalt.

  Een nieuwe website volledig op maat

  Wij maken het design van jouw nieuwe website op maat en volgens een strategisch plan. Hierdoor leveren wij websites die vol passie & vakkennis zijn gemaakt. De mix van een fantastisch design en de juiste technieken zullen ervoor zorgen dat jouw website het juiste resultaat levert! Wil je meer weten over een design op maat en wat voor nut het heeft? Klik dan op de knop hieronder.

  Het meest gebruikte CMS ter wereld

  Wij maken jouw nieuwe website met het meest gebruikte CMS ter wereld, WordPress! Met onze jarenlange ervaring met dit CMS kunnen wij een fantastische website opleveren, met een fantastisch design en de juiste techniek.

  Offerte aanvragen?

  Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan bij ons. We kijken naar jouw idee en vertellen jou welk pakket daarbij past en of je project mogelijk is om te maken bij ons.

  Jouw nieuwe website laten maken met een design op maat

  Website laten maken met een design op maat

  Een nieuwe website laten maken met een design op maat? Goed plan, maar wat houdt het in? Een design op maat zorgt ervoor dat wij jouw website maken met een design die perfect past bij jouw huisstijl. We gebruiken alle herkenbare elementen van jouw bedrijf. Denk hierbij aan diverse vormen en kleuren die herhaaldelijk terugkomen of een bepaald lettertype. Met de informatie die we van jou krijgen over jouw huisstijl zorgen wij voor een fantastisch resultaat.

  Een fantastisch design op maat zorgt ervoor dat klanten jouw merk onthouden. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf herkenbaar is en voor een hogere conversie.

  Een nieuwe website laten maken in WordPress

  WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld op dit moment, hierdoor zijn er al veel oplossingen beschikbaar voor dit CMS. Van boekingssystemen tot CRM’s. Door het gebruik van WordPress kan ook jij gemakkelijk aanpassingen maken aan jouw nieuwe website. Ook zorgt het gebruik van WordPress ervoor dat we een goede SEO-strategie op maat kunnen toepassen op de websites die we maken.

  Met onze jarenlange ervaring met dit CMS kunnen wij een fantastisch design op maat maken. Dit is een nog een reden om jouw nieuwe website door ons te laten maken!

  Jullie stellen het doel en samen werken we ernaartoe!

  Doelen bereiken doen we samen. In de beginfase is het van groot belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan zodat we een vliegende start kunnen maken naar jullie doel. Alleen samen kunnen we succes boeken!

  Maak kennis met wie je samenwerkt

  Wij zijn de dromenmakers, het dreamteam, het winnende elftal! Bekijk wie we zijn.

  Ook voor ZZP’ers en Mkb-bedrijven

  Naast onze grotere projecten richten wij ons ook op ZZP’ers en Mkb-bedrijven. Hierdoor hebben wij een brede ervaring door diverse branches en kunnen wij de website maken die past bij jouw branche. Hierdoor groeit je bekendheid, je klanten bestand en je bedrijf! Met ons Maatwerk Pakket zal je zo een beetje alles krijgen wat je nodig hebt online als ZZP’er of Mkb-bedrijf.

  Kom gerust een keer langs voor een vrijblijvende lunchsessie. Zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten.

  Bekijk wat onze klanten van ons vinden

  TheMeadow
  TheMeadow
  2022-09-19
  Fantastische service en een fantastische, snelle website. We hebben in de eerste week al gelijk een goed deel nieuwe klanten gekregen. Wij raden Dreams zeker aan
  Murad N
  Murad N
  2022-09-17
  Na een goed adviesgesprek hebben ze ons een custom made website gemaakt. Heel gedetailleerde website met mooie animaties en foto’s. Eens de website af is kan je altijd nog aanpassingen doorgeven. Ook doen ze de marketing voor ons wat ons bedrijf een boost heeft gegeven aan sales!
  Quirina Wouters
  Quirina Wouters
  2022-09-08
  Echt een top team! We zagen al direct meer klanten binnenkomen na de nieuwe website. Ook het natraject verloopt soepel, al met al een aanrader!
  Leon De Jonge
  Leon De Jonge
  2022-09-07
  Top service! Snel mijn website ontvangen met een uitstekend resultaat. Dankjulliewel jongens!
  Maninderjit Singh
  Maninderjit Singh
  2022-09-05
  Zeer professioneel en gedreven mensen, zeker een aanrader!
  Keukenvansou
  Keukenvansou
  2022-09-05
  Top service! Ik word altijd snel geholpen en alle wensen voor mijn website worden optimaal uitgevoerd. Erg blij mee!
  Fatih Arif
  Fatih Arif
  2022-09-04
  Erg leuk en professioneel team!
  Nikita Van den Brand
  Nikita Van den Brand
  2022-09-04
  Top resultaten geleverd!
  Een goede SEO strategie

  Een website laten maken die goed vindbaar is op Google

  Door een SEO-strategie op maat zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website op pagina #1 van Google komt op relevante zoekwoorden. Hierdoor kunnen we een grotere organische stroom van bezoekers creëren. Dit is de eerste stap in het proces voor het krijgen van nieuwe klanten/leads via jouw nieuwe website, dit is dan ook cruciaal voor het succes van jouw website.

  In onze lunchsessie gaan we samen kijken naar welke zoekwoorden voor jou relevant zijn. Ook kijken we naar het zoekvolume en de SEO-moeilijkheidsgraad. We bekijken het zoekvolume om te voorkomen dat je straks omhoog komt op zoekwoorden die bijna niet worden opgezocht, waardoor het aantal bezoekers op je website niet veel zal groeien na het toepassen van de SEO-strategie. Hierom is het van belang om hier bij het plannen van de SEO-strategie rekening mee te houden.

  Door het bekijken van de SEO-moeilijkheidsgraad kunnen we inschatten hoe groot de kans is dat we je op pagina een krijgen van het desbetreffende zoekwoord. Door het bekijken van zowel het zoekvolume en de SEO-moeilijkheidsgraad zorgen wij ervoor dat jouw website resultaat zal boeken!

  Onze projecten

  Bekijk hier welke uitdagingen
  we al zijn aangegaan