Magento webshop laten bouwen door professionals!

Magento webshop laten maken bij Dreams e-commerce

Wij bouwen websites in Magento, het flexibele CMS-systeem dat met je meebeweegt. Magento is een e-commerce softwareplatform voor webwinkels, waarop u uw webwinkel kunt bouwen en beheren.

Ook zonder veel technische kennis kun je als webwinkelier toch Magento software gebruiken en beheren: van marketing en zoekmachineoptimalisatie tot product- en salesmanagement

Wij groeien samen met jouw bedrijf

Vindbaarheid en een verkoopgericht design zijn essentiële elementen voor het succes van je nieuwe Magento webshop. Dreams e-commerce heeft de Magento 2 omgeving ontworpen en geïmplementeerd door uw wensen te combineren met onze kennis van Magento e-commerce. Het eindresultaat is een mooie en overzichtelijke Magento webshop voor jouw bedrijf, waar bezoekers getriggerd worden om ook echt daadwerkelijk klant te worden. Ook delen wij graag onze kennis op het gebied van logistieke en administratieve koppelingen met u om uw online proces zo efficiënt mogelijk in te richten.

Wij combineren uw online business met technologie. Het beste van beide werelden. Onze webontwikkelaars werken samen met onze online marketeers om de Magento 2 online winkel te ontwikkelen, en zij zullen het initiatief nemen om na te denken over de ontwikkeling van uw e-commerce bedrijf. Dynamische samenwerking tussen jou, onze online marketeers en onze webdevelopers. Talent, expertise en ervaring. Een gouden combinatie.

De voordelen van een magento webshop

Een Magento webshop hebben betekent kiezen voor een winkel die optimaal presteert en fantastische mogelijkheden biedt. Van alle systemen is dit waarschijnlijk het krachtigste platform. Bijna alles wat u maar kunt bedenken voor uw online winkel kan worden geregeld. Hoe streng of specifiek je eisen ook zijn: bij deze online shop is het bijna altijd mogelijk. Dit systeem onderscheidt zich niet alleen door zijn mogelijkheden; Uitgebreide modificatie en personalisatie is ook mogelijk. Het is echt mogelijk om een Magento webshop te maken die 100% aan jouw eisen voldoet. Zowel qua techniek als functionaliteit en uitstraling.

Responsive design

Een andere belangrijke reden om voor een Magento webshop te kiezen, zijn sublieme prestaties op elk apparaat. De online winkel draait op een uiterst efficiënte, snelle server en is perfect “responsive”. Dit betekent dat de weergave van de winkel automatisch wordt aangepast aan het apparaat waarmee de bezoeker deze bekijkt. Of het nu een mobiele telefoon, tablet of desktopcomputer is: de winkel onderscheidt zich altijd door zijn vormgeving, overzicht en gebruiksgemak.

Zeer uitgebreide mogelijkheden beschikbaar

De mogelijkheden van de Magento webshop zijn zo groot dat je er echt geen verkeerde keuze in kunt maken. Het systeem kan op alle vlakken met u meegroeien. Of je nu zelfstandige ondernemer of MKB ondernemer bent, het systeem biedt alles wat je nodig hebt voor efficiënt werken, eenvoudig beheer en optimale verkoop. Naarmate uw winkel groeit, is de schaalbaarheid van Magento ongeëvenaard. Zeer grote en complexe winkels kunnen in het systeem opereren.Hoe gaan we u project dan aanpakken?

Voordat we aan het project beginnen, is er een gratis en vrijblijvende meeting. Werving kan digitaal, telefonisch of in een persoonlijk gesprek plaatsvinden. Tijdens deze meeting bespreken we jouw wensen en mogelijkheden. Wij vinden een goed, specifiek beeld van uw bedrijf belangrijk. Dit imago is belangrijk om de juiste uitstraling en doelen te bereiken die passen bij uw bedrijf, dienst of product. Wanneer uw wensen en mogelijkheden duidelijk zijn, kunnen wij een offerte voor u opstellen.

Door middel van een offerte ontvangt een uitgebreide planning met een planning waarin alle onderdelen waaruit uw webwinkel zal bestaan, aangeven welk onderdeel wanneer wordt afgerond. Zodat u precies weet wat we van elkaar kunnen verwachten.