Springt jouw logo er al uit?

Een herkenbaar logo

Maak jezelf herkenbaar door het gebruik van een professioneel en herkenbaar logo. Zodat jij kan groeien!

Jouw logo is het DNA van het bedrijf

Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Waarmee onderscheid jouw bedrijf zich van de rest? Deze twee vragen kunnen diverse antwoorden hebben. Het kan liggen in je diensten, kwaliteit, ligging, etc. Een ding dat altijd terugkomt in het antwoord is jouw logo. Jouw logo maakt je al anders dan de concurrentie en kan ervoor zorgen dat je een voorsprong hebt. Een logo geeft in een oogopslag weer wat voor soort bedrijf je bent.

Onmisbaar bij branding

Een logo is onmisbaar in elke branding strategie die je kan bedenken, of je nou gaat flyeren of een social media campagne gaat starten. Tegenwoordig zijn afbeeldingen beter dan tekst. 80% van de mensen herinnert zich foto’s beter dan tekst. Aandacht trekken door middel van een duidelijk en herkenbaar logo leidt dan ook tot het gewenste resultaat. Mensen zullen je logo gemakkelijker onthouden, en dat is een goed begin. Het -logo zorgt voor een specifieke look en feel.

Logo’s overal om ons heen

Wij zijn constant omringd door logo’s. Stap maar een keer de deur uit en tel maar eens hoeveel logo’s je telt bij een rondje door de wijk te lopen. Elk logo zorgt voor een zekere herkenbaarheid, dit aspect van je marketing strategie is haast onmisbaar in deze tijd. Het -logo zorgt voor een specifieke look en feel. Hierdoor kun je de kijker een beleving bieden, wat weer voor de juiste sensatie zorgt. Als je echter maar één logo hebt, kom je er meestal niet. Een duidelijke uitstraling is nodig om de branding af te ronden en in alle afbeeldingen dezelfde sensatie op te roepen.