Bekijk hier de veelgestelde vragen

Had jij nog een vraag of was er iets niet duidelijk? Geen probleem, bekijk onze veelgestelde vragen wellicht dat het antwoord hier tussen zit. Zo niet, plan dan een lunchsessie. Wij leggen het graag aan je uit!

Algemene vragen

Wat houd een luchsessie in?

Bij een lunchsessie gaan we samen met een broodje in de hand kijken naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Dan bespreken we dingen zoals jouw doelen en welke strategie we kunnen toepassen gebaseerd op jou doelen.

Hoelang bestaat Dreams e-commerce al?

Dreams e-commerce is opgericht in 2019 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de beste webdesign bureaus van Nederland. Voor zowel ZZP’ers als Mkb-bedrijven.

Waar zit Dreams e-commerce gevestigd?

Ons kantoor is gevestigd op Rechtzaad 15, 4703RC Roosendaal, Nederland. Vanuit hier maken we websites die heel Nederland & België aanspreken. Kom je graag een keer langs? Neem contact met ons op.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Heb je een korte vraag of een spoed geval? Je kan ons maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 bereiken op 085 – 06 04 522. Heb je en uitgebreide vraag? Stuur ons een mail op info@dreamse-commerce.nl met je vraag. En wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Vragen over het kostenplaatje

Hoeveel rekenen jullie per uur?

Wij reken dan €100,- exclusief BTW per uur dat we werkzaam zijn. Wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op

Vragen over algemene termen

Wat is SEO?

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, hierbij gebruiken we bepaalde technieken en strategieën bij de opbouw van de website zodat je hoger scoort op Google op relevante zoekwoorden. Ook na de bouw van de website passen we dit toe voor specifieke zoekwoorden.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, hierbij maak je betaald reclame voor je producten en diensten in zoekmachines. Hiermee kan je beter gevonden worden op woorden die heel relevant zijn voor jouw bedrijf. Je vergroot als het ware je relevantie en vindbaarheid.

Wat is Google Pagespeed Insights?

Google Pagespeed Insights is een tool van Google waarin de snelheidsprestatie van je website wordt weergegeven. Ook kan je in deze tool tips vinden om je website te versnellen.

Wat is conversie?

In het algemeen is een conversie een actie waarvan je wilt dat bezoekers deze uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal keer dat het contactformulier is ingevuld of het aantal verkopen dat je hebt op je webshop.

Vragen over onze diensten

Maken jullie ook logo’s?

Ja, we maken ook logo’s bij afname van een Maatwerk of Webshop Pakket. Hier betaal je wel €399,- exclusief de BTW extra voor, boven op de prijs van de website of webshop.

Wat voor website maken jullie?

Dat ligt er aan welk pakket je neemt. Het kan vrij basis zijn maar ook ontzettend uitgebreid met alle toeters en bellen erop, figuurlijk uiteraard. Wil je hier een beeld bij krijgen neem dan een kijkje door de uitdagingen die we al zijn aangegaan.

Wat zijn de SEO-pagina’s bij een service pakket

Dit zijn landingspagina’s die richten op een zoekwoord zodat je met dat zoekwoord omhoog komt in Google en zo goed vindbaar bent voor je doelgroep.