Een webshop die verkoopt!

Naast dat we een geweldige webshop voor je bouwen, helpen wij ook met de online marketing. Door gebruik te maken van Google Shopping, Instagram Shopping, Pinterest campagnes, Snapchat campagnes en Facebook Shopping.

Bekijk wat onze klanten van ons vinden

TheMeadow
TheMeadow
2022-09-19
Geverifieerd
Fantastische service en een fantastische, snelle website. We hebben in de eerste week al gelijk een goed deel nieuwe klanten gekregen. Wij raden Dreams zeker aan
Murad N
Murad N
2022-09-17
Geverifieerd
Na een goed adviesgesprek hebben ze ons een custom made website gemaakt. Heel gedetailleerde website met mooie animaties en foto’s. Eens de website af is kan je altijd nog aanpassingen doorgeven. Ook doen ze de marketing voor ons wat ons bedrijf een boost heeft gegeven aan sales!
Quirina Wouters
Quirina Wouters
2022-09-08
Geverifieerd
Echt een top team! We zagen al direct meer klanten binnenkomen na de nieuwe website. Ook het natraject verloopt soepel, al met al een aanrader!
Leon De Jonge
Leon De Jonge
2022-09-07
Geverifieerd
Top service! Snel mijn website ontvangen met een uitstekend resultaat. Dankjulliewel jongens!
Maninderjit Singh
Maninderjit Singh
2022-09-05
Geverifieerd
Zeer professioneel en gedreven mensen, zeker een aanrader!
Keukenvansou
Keukenvansou
2022-09-05
Geverifieerd
Top service! Ik word altijd snel geholpen en alle wensen voor mijn website worden optimaal uitgevoerd. Erg blij mee!
Fatih Arif
Fatih Arif
2022-09-04
Geverifieerd
Erg leuk en professioneel team!
Nikita Van den Brand
Nikita Van den Brand
2022-09-04
Geverifieerd
Top resultaten geleverd!
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Een website laten maken met resultaat

Een hoge conversie voor jouw webshop

Het conversiepercentage van jouw webshop hangt af van een heel aantal factoren. Waaronder de lay-out van je productpagina’s, categorie pagina’s, homepagina en blog pagina’s. Daarnaast is het ook van belang dat je bezoekers ook echt bij jouw doelgroep horen. Verder zijn er nog veel meer factoren waar we graag samen met jou naar willen kijken, zodat jouw webshop naar de top kan!

Wil jij resultaat?

De beste webshop in jouw branche

Door een mix van een prachtige webshop die gebouwd is op conversie en een goede marketing strategie op DATA zorgen wij ervoor dat jouw webshop de resultaten behaalt die jij voor ogen hebt.

Google Shopping campagnes

Komt door middel van Google Shopping campagnes tussen je grootste concurrenten op Google. Krijg bezoekers die op zoek naar jouw producten. Hierdoor is je conversie een heel stuk hoger en zul je een heel stuk meer verkopen.

Daarnaast is het zo dat met Google Shopping campagnes je “cost per click” 9 van de 10 keer een heel stuk lager ligt dan met andere media.

Facebook & Instagram Shoppping

Krijg de producten uit je webshop automatisch op je Social media. Door gebruik te maken van een Facebook Pixel koppeling komen automatisch al jouw producten op je socials. Zodat jij ze daar kan promoten door ze te taggen in je posts of gebruik te maken van een Instagram of Facebook shop.

Offerte aanvragen?

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan bij ons. We kijken naar jouw idee en vertellen jou welk pakket daarbij past en of je project mogelijk is om te maken bij ons.