Een webshop die verkoopt!

Naast dat we een geweldige webshop voor je bouwen, helpen wij ook met de online marketing. Door gebruik te maken van Google Shopping, Instagram Shopping, Pinterest campagnes, Snapchat campagnes en Facebook Shopping.

Bekijk wat onze klanten van ons vinden

TheMeadow
TheMeadow
2022-09-19
Fantastische service en een fantastische, snelle website. We hebben in de eerste week al gelijk een goed deel nieuwe klanten gekregen. Wij raden Dreams zeker aan
Murad N
Murad N
2022-09-17
Na een goed adviesgesprek hebben ze ons een custom made website gemaakt. Heel gedetailleerde website met mooie animaties en foto’s. Eens de website af is kan je altijd nog aanpassingen doorgeven. Ook doen ze de marketing voor ons wat ons bedrijf een boost heeft gegeven aan sales!
Quirina Wouters
Quirina Wouters
2022-09-08
Echt een top team! We zagen al direct meer klanten binnenkomen na de nieuwe website. Ook het natraject verloopt soepel, al met al een aanrader!
Leon De Jonge
Leon De Jonge
2022-09-07
Top service! Snel mijn website ontvangen met een uitstekend resultaat. Dankjulliewel jongens!
Maninderjit Singh
Maninderjit Singh
2022-09-05
Zeer professioneel en gedreven mensen, zeker een aanrader!
Keukenvansou
Keukenvansou
2022-09-05
Top service! Ik word altijd snel geholpen en alle wensen voor mijn website worden optimaal uitgevoerd. Erg blij mee!
Fatih Arif
Fatih Arif
2022-09-04
Erg leuk en professioneel team!
Nikita Van den Brand
Nikita Van den Brand
2022-09-04
Top resultaten geleverd!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Een website laten maken met resultaat

Een hoge conversie voor jouw webshop

Het conversiepercentage van jouw webshop hangt af van een heel aantal factoren. Waaronder de lay-out van je productpagina’s, categorie pagina’s, homepagina en blog pagina’s. Daarnaast is het ook van belang dat je bezoekers ook echt bij jouw doelgroep horen. Verder zijn er nog veel meer factoren waar we graag samen met jou naar willen kijken, zodat jouw webshop naar de top kan!

Wil jij resultaat?

De beste webshop in jouw branche

Door een mix van een prachtige webshop die gebouwd is op conversie en een goede marketing strategie op DATA zorgen wij ervoor dat jouw webshop de resultaten behaalt die jij voor ogen hebt.

Google Shopping campagnes

Komt door middel van Google Shopping campagnes tussen je grootste concurrenten op Google. Krijg bezoekers die op zoek naar jouw producten. Hierdoor is je conversie een heel stuk hoger en zul je een heel stuk meer verkopen.

Daarnaast is het zo dat met Google Shopping campagnes je “cost per click” 9 van de 10 keer een heel stuk lager ligt dan met andere media.

Facebook & Instagram Shoppping

Krijg de producten uit je webshop automatisch op je Social media. Door gebruik te maken van een Facebook Pixel koppeling komen automatisch al jouw producten op je socials. Zodat jij ze daar kan promoten door ze te taggen in je posts of gebruik te maken van een Instagram of Facebook shop.

Offerte aanvragen?

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan bij ons. We kijken naar jouw idee en vertellen jou welk pakket daarbij past en of je project mogelijk is om te maken bij ons.

Jouw nieuwe website laten maken met een design op maat

Website laten maken met een design op maat

Een nieuwe website laten maken met een design op maat? Goed plan, maar wat houdt het in? Een design op maat zorgt ervoor dat wij jouw website maken met een design die perfect past bij jouw huisstijl. We gebruiken alle herkenbare elementen van jouw bedrijf. Denk hierbij aan diverse vormen en kleuren die herhaaldelijk terugkomen of een bepaald lettertype. Met de informatie die we van jou krijgen over jouw huisstijl zorgen wij voor een fantastisch resultaat.

Een fantastisch design op maat zorgt ervoor dat klanten jouw merk onthouden. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf herkenbaar is en voor een hogere conversie.

Een nieuwe website laten maken in WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld op dit moment, hierdoor zijn er al veel oplossingen beschikbaar voor dit CMS. Van boekingssystemen tot CRM’s. Door het gebruik van WordPress kan ook jij gemakkelijk aanpassingen maken aan jouw nieuwe website. Ook zorgt het gebruik van WordPress ervoor dat we een goede SEO-strategie op maat kunnen toepassen op de websites die we maken.

Met onze jarenlange ervaring met dit CMS kunnen wij een fantastisch design op maat maken. Dit is een nog een reden om jouw nieuwe website door ons te laten maken!

Ook voor ZZP’ers en Mkb-bedrijven

Naast onze grotere projecten richten wij ons ook op ZZP’ers en Mkb-bedrijven. Hierdoor hebben wij een brede ervaring door diverse branches en kunnen wij de website maken die past bij jouw branche. Hierdoor groeit je bekendheid, je klanten bestand en je bedrijf! Met ons Maatwerk Pakket zal je zo een beetje alles krijgen wat je nodig hebt online als ZZP’er of Mkb-bedrijf.

Kom gerust een keer langs voor een vrijblijvende lunchsessie. Zodat we samen kunnen kijken hoe we jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten.

Onze website pakketten

Gaan wij jouw nieuwe website maken?

Neem een kijkje door onze pakketten en bekijk welk pakket bij jou past. Bij elk pakket is er een uitgebreide uitleg gegeven. Mocht je er niet aan uit komen? Wij leggen het graag aan je uit.

Basis Pakket

Wil jij een simpele website om je huidige klanten te informeren? Dan past het Basis Pakket perfect bij jou.

Premium pakket

Wil jij meer uit jouw website dan alleen informatie overbrengen? Zoals meer leads, klanten of partners om mee samen te werken.

Maatwerk pakket

Haal alles uit jouw website met ons Maatwerk Pakket. Naast nieuwe klanten, leads of partners heb je ook een fantastisch visitekaartje online.

Interesse in één van onze pakketten?

Weet jij al welk pakket het gaat worden of twijfel jij nog over welk pakket bij jou past? Laat je gegevens achter bij ons op de website, vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met je op.

Webshop pakket

Wil jij meer online verkopen met jouw webshop? Het webshop pakket bied alles wat je op het gebied van E-commerce nodig hebt voor succes.

Een goede SEO strategie

Een website laten maken die goed vindbaar is op Google

Door een SEO-strategie op maat zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe website op pagina #1 van Google komt op relevante zoekwoorden. Hierdoor kunnen we een grotere organische stroom van bezoekers creëren. Dit is de eerste stap in het proces voor het krijgen van nieuwe klanten/leads via jouw nieuwe website, dit is dan ook cruciaal voor het succes van jouw website.

In onze lunchsessie gaan we samen kijken naar welke zoekwoorden voor jou relevant zijn. Ook kijken we naar het zoekvolume en de SEO-moeilijkheidsgraad. We bekijken het zoekvolume om te voorkomen dat je straks omhoog komt op zoekwoorden die bijna niet worden opgezocht, waardoor het aantal bezoekers op je website niet veel zal groeien na het toepassen van de SEO-strategie. Hierom is het van belang om hier bij het plannen van de SEO-strategie rekening mee te houden.

Door het bekijken van de SEO-moeilijkheidsgraad kunnen we inschatten hoe groot de kans is dat we je op pagina een krijgen van het desbetreffende zoekwoord. Door het bekijken van zowel het zoekvolume en de SEO-moeilijkheidsgraad zorgen wij ervoor dat jouw website resultaat zal boeken!

Onze projecten

Bekijk hier welke uitdagingen
we al zijn aangegaan