Welk doel heb jij voor ogen?

Laten we samen kijken naar jouw doelen & ambities

Welke doelen heb jij gesteld voor jouw bedrijf? Meer klanten? Meer verkopen online? Goed vindbaar op Google? Laten we samen jouw doelen behalen!

Wat is het nut van branding?

Word jij al herkend door je doelgroep? Welke onderwerpen associëren mensen met jouw merk? Kom hier te weten hoe wij jouw branding tot leven laten komen.

Wil jij meer klanten bij in de zaak?

Heb jij al genoeg klanten? Of snak je nog naar meer? Wij helpen je daar graag bij. Krijg iedere week nieuwe leads en klanten via jouw nieuwe website.

Wil jij meer verkopen op jouw webshop?

Wil jij weten hoe je met jouw online winkel meer verkopen kan genereren? Wij leggen het graag aan je uit.

Interesse in één van onze pakketten?

Weet jij al welk pakket het gaat worden of twijfel jij nog over welk pakket bij jou past? Laat je gegevens achter bij ons op de website, vervolgens neemt een van onze accountmanagers contact met je op.

Hoe word je vindbaar in Google?

Altijd op pagina #1 komen met jouw website op relevante zoekwoorden? Lees hier hoe we samen jouw doel gaan behalen?

Erkend worden door je klanten

Waar denken mensen aan als ze jouw merk zien? Wat wil je uitstralen met jouw merk? Het stukje branding is niet te missen op het moment dat je een merk probeert te bouwen. Als je eenmaal de erkenning hebt gekregen vanuit je doelgroep zal veel meer terugkerende klanten krijgen en straal je kwaliteit uit. Ook zal je klantenbasis zichzelf uitbreiden doordat er veel mond-tot-mondreclame plaatsvind. Wij kunnen een zetje geven in de goede richting door gebruik te maken van de kracht van herhaling. Door jouw merk telkens terug te laten komen op diverse platformen zoals Youtube, Instagram, Facebook, Tiktok & Google.

Je zaak vullen met nieuwe klanten

Heb jij al genoeg klanten? Of snak je naar meer? Krijg iedere week nieuwe klanten en leads door gebruik van jouw nieuwe website. Door gebruik van een goed design en goede targeting word jouw bedrijf online gevonden door jouw doelgroep. We zorgen ervoor dat er veel traffic naar je website komt met een lage CPC (cost per click) die behoren tot jouw doelgroep. De traffic die je krijgt, komt terecht op een landingspagina die bedoeld is voor conversie. Daar vullen ze een contact formulier in, nemen ze contact met je op of reserveren ze een tafel.

Heb jij al genoeg verkopen online?

Heb jij jouw doel al bereikt? Of snak jij nog naar meer verkopen en groei? Een webshop heeft aspecten waar je klanten op kan verliezen of winnen. De meest voorkomend problemen zijn vaak vertrouwen, gebruiksgemak en vindbaarheid. Met een websiteanalyse kunnen wij gemakkelijk zien bij welke van de aspecten nog winst te behalen valt. Mocht jouw knelpunt vertrouwen zijn, kijken wij naar de concurrentie en hoe zijn het aspect van concurrentie hebben opgepakt. Op basis daarvan kunnen wij een plan maken met wat er moet gebeuren zodat dit knelpunt verholpen kan worden. Vaak ligt het aan reviews, vindbaarheid en design.

Bij het knelpunt gebruiksgemak gaan wij als een klant door jouw webshop heen en bekijken waar wij tegen aan lopen. Nadat we alles in kaart hebben gebracht, kunnen we zien op welke onderdelen van je webshop de klant moeite heeft. Vervolgens kunnen we daarmee uit de voeten en het knelpunt oplossen zodat je klanten gemakkelijk & snel naar de afrekenpagina kunnen.

Voor de vindbaarheid van je webshop kan je diverse strategieën gebruiken, waaronder SEO, SEA en social media advertenties. Door gebruik van SEO krijg je organisch meer zoekverkeer waarbij je niet betaald per click of bereik, dit werkt goed als je op langere termijn goed vindbaar wilt zijn. SEA is goed als je bestaand merken verkoopt en niet een nieuw merk, bij gebruik verkoop van bestaande merken heb je het stukje branding al overgeslagen op die specifieke producten. Dan is het de kunst om bovenaan te komen op het moment dat iemand dat product zoekt. Dat doen wij bij een webshop doorgaan met Google Shopping advertenties. Wil jij weten hoe we samen jouw webshop naar de top kunnen krijgen, plan dan een lunchsessie met ons in waarbij we samen kunnen kijken naar jouw webshop.

Jouw website op pagina #1 van Google krijgen?

Naast design blinken wij ook uit in SEO. Waarom zou je organisch beter vindbaar willen zijn op Google en Bing? Wat is het nut daarvan? Op langere termijn hoort het bij branding. Op het moment dat mensen van je merk of bedrijf horen, zoeken ze het op. Als jij dan niet boven aan komt, missen ze het stukje vertrouwen en komen ze wellicht niet bij je contact gegevens. Ook als ze andere relevante dingen opzoeken en jouw merk of bedrijf komt niet omhoog, krijg je hetzelfde effect.

Ook kan SEO ingezet worden op het krijgen van nieuwe klanten. Door gebruik van SEO landingspagina’s kom jij omhoog bij relevante zoekwoorden. Stel je voor dat je een Argentijns grill restaurant hebt en je wilt gevonden worden op het zoekwoord Argentijns grill restaurant. Dan zorgen wij ervoor dat jouw website daar terecht komt. In welke stad mensen zich ook bevinden komt jouw bedrijf omhoog.

Alles op een rijtje

  • Meer klanten bij jouw in de zaak

  • Erkend worden door jouw doelgroep

  • Meer online verkopen

  • Op pagina #1 van Google

Wil jij met ons naar pagina #1 klimmen?

Samen zorgen we ervoor dat jij organisch wordt gevonden door jouw doelgroep. Door op de eerste pagina te komen van Google op relevante zoekwoorden.

Onze projecten

Bekijk hier welke uitdagingen
we al zijn aangegaan