Geen losse SEO pagina’s meer maar een actieve strategie

Met losse SEO pagina’s op relevante zoekwoorden kom je een heel eind. Maar met een volledige contentstrategie waar alle SEO pagina’s logisch met elkaar samenhangen vliegt jouw mer of bedrijf de concurrentie voorbij!

 • Schiet de concurrentie voorbij

 • Logische opbouw & structuur

 • Verbeterde 1customer journey

  Let's go!

  Welke uitdaging heb je voor ons?

  Jouw website

  Laat maar eens zien wat je hebt

  Joehoe!

  Hoe kunnen we jou bereiken?

  Jouw producten of diensten beter zichtbaar

  Het effect van een goede opbouw & structuur

  Waarom zou je eigenlijk willen gaan voor een goede opbouw en structuur? Het antwoord is heel simpel, je kan je klanten gemakkelijk sturen naar wat zij zoeken en het zorgt ervoor dat je nog beter rankt op Google. Doordat jouw website een logische opbouw en structuur heeft kan Google gemakkelijk jouw pagina’s onder de juiste categorieën plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je SEO landingspagina’s beter gaan scoren maar ook de andere pagina’s op je website. Het resultaat, meer bezoekers op je website en dus meer klanten. Ook is het zo dat je jouw klanten gemakkelijk kan sturen naar wat zij zoeken. Stel je voor dat jouw bedrijf of merk stoelen verkoopt en tuinstoelen verkoopt jouw bedrijf of merk het best. Dan is het handig als je een verwijzing naar tuinstoelen maakt op de algemene stoelen SEO pagina.

  Verbeterde customer journey

  Hoe zorgt een goede opbouw en structuur van pagina’s ervoor dat de customer journey verbeterd? Heel simpel, op het moment dat alle pagina’s goed gecategoriseerd zijn kunnen jouw klanten gemakkelijker vinden waar zij naar op zoek zijn. Dit zorgt er 9 van de 10 keer voor dat ze eerder wat bij jouw zullen kopen dan bij iemand die dat niet heeft. Zie het als een stukje gebruiksgemak.

  Jullie stellen het doel en samen werken we ernaartoe!

  Doelen bereiken doen we samen. In de beginfase is het van groot belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan zodat we een vliegende start kunnen maken naar jullie doel. Alleen samen kunnen we succes boeken!

  Maak kennis met wie je samenwerkt

  Wij zijn de dromenmakers, het dreamteam, het winnende elftal! Bekijk wie we zijn.

  Structuur is bepalend

  Hoe wij de structuur bepalen

  Bij het maken van een contentstrategie is het van belang dat je de juiste contentstructuur gebruikt. De structuur is namelijk de basis van je volledige contentstrategie. Op het moment dat die niet klopt, zal de contentstrategie niet veel zin hebben. Bij het bedenken van de contentstructuur inventariseren we eerst welke content pagina’s we van plan zijn om te maken en welke zoekwoorden daar relevant aan zijn. Vervolgens bekijken we op welke zoekwoorden het meeste zoekvolume is en basis daarvan gaan we kijken welke categorieën we kunnen maken voor de content die we van plan zijn te maken.

  Gemakkelijk en snel navigeren

  Naast dat een goede opbouw & structuur helpt bij de zoekmachine optimalisatie, zorgt het ook voor een betere customer journey. Jouw klanten kunnen gemakkelijk en snel vinden wat ze zoeken en contact opnemen of gegevens achterlaten. Door gebruik van een contentstrategie til je de website of webshop naar het volgende level.

  Bekijk wat onze klanten van ons vinden

  TheMeadow
  TheMeadow
  2022-09-19
  Fantastische service en een fantastische, snelle website. We hebben in de eerste week al gelijk een goed deel nieuwe klanten gekregen. Wij raden Dreams zeker aan
  Murad N
  Murad N
  2022-09-17
  Na een goed adviesgesprek hebben ze ons een custom made website gemaakt. Heel gedetailleerde website met mooie animaties en foto’s. Eens de website af is kan je altijd nog aanpassingen doorgeven. Ook doen ze de marketing voor ons wat ons bedrijf een boost heeft gegeven aan sales!
  Quirina Wouters
  Quirina Wouters
  2022-09-08
  Echt een top team! We zagen al direct meer klanten binnenkomen na de nieuwe website. Ook het natraject verloopt soepel, al met al een aanrader!
  Leon De Jonge
  Leon De Jonge
  2022-09-07
  Top service! Snel mijn website ontvangen met een uitstekend resultaat. Dankjulliewel jongens!
  Maninderjit Singh
  Maninderjit Singh
  2022-09-05
  Zeer professioneel en gedreven mensen, zeker een aanrader!
  Keukenvansou
  Keukenvansou
  2022-09-05
  Top service! Ik word altijd snel geholpen en alle wensen voor mijn website worden optimaal uitgevoerd. Erg blij mee!
  Fatih Arif
  Fatih Arif
  2022-09-04
  Erg leuk en professioneel team!
  Nikita Van den Brand
  Nikita Van den Brand
  2022-09-04
  Top resultaten geleverd!